fredag 15 april 2011

Sov gott

Jag ska gå och lägga mig nu. Skittråkig är jag när det är fredagkväll och allt. Men jag är inte på topp just nu. Min axel värker och det kliar under bandaget och jag kommer inte åt att klia.
Eftersom jag spänner axlarna omedvetet så får jag ont i huvudet. Dessutom är det jag kan utföra väldigt begränsat och det gör mig aningen uttråkad.

Pälsen är borta för andra dagen nu. Vi har ropat som galningar men antingen har hon gått så långt att hon inte hör, eller så skiter hon fullständigt i att vi vill att hon ska komma hem.

Det börjar kännas som förut. Imorgon ska hon ha sitt P-piller. Missar hon det så garanterar jag att hon blir på smällen igen. Och det vill vi inte. (schhhh....jag vet vad ni tänker men säg det inte högt).

Natti natti på er där ute. Jag avslutar dagen med två bilder på samma sak. Den andra trixade jag med i Photoshop igårkväll. Försöker lära mig programmet. Det borde jag ha tid med nu när jag inte kan röra mig.

Skulle vilja ha rosa gräsmatta hemma!

1 kommentar:

  1. Haha gillart! Tack för kommentar och att du hittade in till mig. Gillar din blogg, måste läsa ikapp lite nu ;D

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!