fredag 15 april 2011

Påskpysslande

Här sitter jag, insvept i en fleecefilt som jag fäst ihop med en gummisnodd på framsidan. Jag kan nämligen inte få på mig nån långärmad tröja och jag är lite frusen av mig.

Igår sa min sambo att han ville fota mig för han sa att det enda som saknades var en kråkfjäder i håret, så hade jag varit en fulländad indian - ugh!

Det ser ut som att jag sitter i en tipi...teepee (stavas det så?). Nåja, skratta ni åt eländiga mig.

Jag sitter och surfar runt på en massa bloggar och det alla, eller de flesta, har gemensamt är påskdekorationer och påskpyssel.Själv hade jag stora pysselplaner. Men det blir nog inget av det tror jag. Jag har lite svårt att röra mig och koordinera mina rörelser.

Jag ska i alla fall försöka ordna en Äggjakt till Marit.
Och lite ris borde man väl kunna hitta och så kan hon så sätta lite kycklingar och fjädrar i det.

Jag har köpt chokladkycklingar, ägg och harar som jag tänkte dekorera med ute på gården, som Lotta på Bråkmakargatan gjorde. Det tycker jag ser så mysigt ut, fast det är ju mer sommar där. De kanske försvinner i snön hos oss och så hittar vi dem till midsommar istället.

Vi får se...det är några dagar kvar.

1 kommentar:

  1. Haha det finns både för och nackdelar med att ha en svärmor som är frisör, jag får ofta höra att jag ser taskig ut i håret men även bra hjälp att fixa det när det behövs :) Hoppas du mår bra efter omständigheterna och att du snart är tillbaka på jobbet! Kram

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!