tisdag 1 oktober 2013

Det skulle ju bli en överraskning

Jag är inte särskilt bra på att hålla hemligheter och bevara spänningen inför överraskningar. Jag tycker att det är för roligt att dela med mig! Nu inte sagt att det gäller om det verkligen är något som sägs i förtroende eller om det gäller allvarliga saker.
Jag pratar mer om sådant som att "jag-köpte-en-så-snygg-klänning-och-tänker-inte-visa-den-förrän-på-festen.-Titta-vilken-snygg-klänning-jag-hittade,-den-ska-jag-ha-på-festen-på-fredag!"

Vad gäller det då? Jo, min brudbukett!
Jag hade först tänkt mig något liknande den här: Med softa smutsiga färger.


Men så snubblade jag över den här, hur cool som helst med bara ljung.


Problemet var ju att det inte är bästa säsongen för ljung på nyårsafton och jag vill ju inte ha en smulande torr bukett.
Så ramlade jag pladask över denna bukett. Så perfekt för mig!


Det är en tygbukett som tillverkas av vintagetyger och spetsar av en tjej som heter Linnéa Bergqvist i Göteborg. Hon har ett företag som heter The Wild Rose.
Så nu är det bestämt och bokat. Och detta hade jag tänkt låta bli en överraskning för min familj och vänner. Men eftersom jag redan hunnit säga det till så många så kan jag ju lika bra berätta det för er också!

Ja, när jag ändå är i farten kan jag ju tillägga att jag beställde ett par bröllopsskor igår.


Det stod visserligen att den passade bäst på de som har smala fötter. Jag har inte speciellt smala fötter men vad tusan, jag provar och ser. De går ju att skicka tillbaka om det visar sig vara omöjliga att få på sig utan amputationer.

21 kommentarer:

 1. Vilken vacker bukett och snygga skor!
  /Malena

  SvaraRadera
 2. Brudbuketten är helt sagolikt vacker. Och så mysigt med ett bröllop på självaste nyårsafton. tack för din fina kommentar inne hos mig, nu fick jag ju möjligheten att hitta in hit till dig. Har sett dina underbara små figurer tidigare på UnderbaraClaras blogg, jag tycker verkligen att de är supercharmiga och hoppas kunna återvända till dig och köpa en sådan när vår adoption har gått igenom och jag har ett litet barn att skämma bort ;-). Lycka till med bröllop och företagande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, spännande med adoption! Jag håller tummarna för er!

   Radera
 3. Vilken underbar och annorlunda bukett! Så himla roligt att planera bröllop, jag levde och andades bröllop för ett par år sen när vi skulle gifta oss och det här tar en tillbaka :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är mycket att tänka på! Lite för mycket ibland. Men roligt så klart!

   Radera
 4. Modigt att välja en annorlunda brudbukett, fin! Jag såg dina Lunafigurer och självklart ska jag tipsa om dem i min blogg. jag gillar allt som är handgjort med hjärta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Buketten känns verkligen som jag! Vad snällt av dig att tipsa på din blogg! Tack!

   Radera
 5. Äh! Skorna är grejt, dra på några blöta yllesockar och gå runt med i skorna så blir de rätt storlek. Gör det i tid dock, inte dagen innan bröllopet. Det kan inverka menligt på bröllopsvalsen kanske.....

  Grattis dessutom! Och tack för att du hjälpte mig hitta hit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har faktiskt tänkt den tanken! De borde komma vilken dag som helst så får jag se hur de passar!

   Radera
 6. Va kul med en lite annorlunda bukett! Jättefin var den!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag är väldigt nöjd med mitt val!

   Radera
 7. Hej Malin! Jättefint val av brudbukett! Den kan ju till och med gå i arv om man vill. Fin blogg! Min Morfars fiskebåt hette Luna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! Din morfar hade bra smak!

   Radera
 8. Både fin och SMART bukett om man vill spara den ett tag. Min brudbukett finns bara kvar på foton...den sparades och torkades i min mammas källare ett tag men fy vad ful den blev :-) Det var ju bara att slänga den. Så fantastiskt fina tygfigurer du syr - kul! Och jag är också en person som sprider ut mig över alla tomma ytor och lite till (till min mer pedantiske mans förtret). Så roligt att du tittade in på min blogg. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen, man måste ju få bre ut sig! Eller hur?!

   Radera
 9. Åh, vinterbröllop. Älskart! Och härligt val av brudbukett. Tack för kommentar på min blogg, kul att du hittade dit. //Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinterbröllop passar oss perfekt! Hoppas bara det inte är -30 grader!!

   Radera
  2. Vinterbröllop passar oss perfekt! Hoppas bara det inte är -30 grader!!

   Radera
 10. Åhh! Fint!
  Men jag, gifter man sig nu så lär man ju ha en ljungbukett, fy vad snyggt! :D

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!