tisdag 4 september 2018

Vi lever i en liten värld

Ibland inser jag hur nära allt hänger ihop trots att det finns så mycket folk på vår planet. Jag vet flera osannolika samband mellan människor som aldrig träffats men ändå har saker som binder dem samman.

En gång, för många år sedan, var vi hela familjen på Kreta. En mamma och hennes son bodde på samma hotell som oss och den kvinnan och våran mamma var väldigt lika till utseende. Det var lätt att ta fel när man såg dem på håll.
Dessa två var från Luleå, precis som vi, vilket ledde till att vi umgicks under tiden vi var där.
Jag bodde då i en lägenhet på Charlottendal och kvinnan sa att hon med hade bott där när hon var ung. Efter lite mer förklarande från mig exakt vilket hus och lägenhet det var kom det fram att hon hade bott i samma hus, i just den lägenheten jag nu hade. Rätt häftigt!

Det visar sig nu att en av tjejerna i min grupp i skolan har haft en figur som jag gjort (dock har de tappat bort den....slarvigt Nina!!)
Det r så roligt när sådana här kopplingar uppdagas!

Apropå mina figurer så har jag nu anmält mig till Gamlia julmarknad - som vanligt! Den går av stapeln 8-9 december. Tror att jag kommer stå på samma ställe som jag brukar men jag får återkomma med det när jag får bekräftelsen.1 kommentar:

  1. Ja men visst är det väl korkat att vi lyckats tappa bort den. Ursorgligt ju! Förstår inte riktigt var den kan ha tagit vägen :( kram

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!