Här har ni mig

Jag heter Malin och är en kreativ person som lever för mina projekt! Jag har sedan 2009 sytt tusentals av mina unika Lunafigurer som hyllar det udda och annorlunda. Det finns inte en eda som ser likadan ut som den andra vilket enligt mig är mycket roligare än massproducerade leksaker där alla ser likadana ut.
Förutom att jag syr figurer är jag även illustratör och har förutom min målarbok och alfabetsposter även gjort mönster till barnkläder.

2020-21 kommer jag att illustrera min första barnbok som Malin Toverud skrivit manuset till. Oerhört spännande projekt!

Jag är född och uppvuxen i Luleå men bor numera i det lilla samhället Sidensjö i Ångermanland tillsammans med min stora kärlek, två bonusbarn, en hund och två katter.
När jag inte är inne i min kreativa bubbla pluggar jag mitt sista år till medicinsk sekreterare.

Jag har bloggat i många år, på lite olika ställen, men har funnits här sedan 2010.Jag bloggar för att jag tycker att det är roligt, för att dela med mig av lite olika tankar och erfarenheter.
Så min blogg är en blandning av vardag, tankar, nostalgi och mitt eget lilla företag Luna Dsign.

Jag älskar att resa och fotografera. Jag har varit på en hel del roliga och minnesvärda resor. Men jag kan resa i tankarna också, tillbaka i tiden. Jag gillar verkligen att minnas och jag är en stor nostalgiker.
Jag uppskattar verkligen bra och spännande böcker, intressanta dokumentärer och en god kopp te.
Jag ogillar oärliga och skrytsamma människor och uppskattar när man är uppriktig, både i sitt sätt och sina känslor.
Någon gång i mitt liv skulle jag vilja flyga luftballong!


1 kommentar:

  1. Hej,

    Intressant inlägg om Sandträsk sanatorium. Vi i Paranova som undersöker paranormala fenomen på slott och herrgårdar skulle görna vilja ha kontakt med denna vaktmästare om det går.

    Har du någon kontaktinfo? Mejla mig gärna detta så är du snäll :)

    joeled22 at hotmail.com

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!