torsdag 9 maj 2013

Du är inbjuden......

Jag sitter på etsy.com och kollar runt på lite olika inbjudningskort till bröllopet. Mest för att få lite ideér och uppslag till alternativa designer.
Ska man göra korten själv eller ska man beställa? Det är frågan.
Självklart vill man ju att de ska se fina ut, inte en massa sned text och klisterrester som det kan bli när man gör det själv.
Sen vill man ju inte heller sitta och gråta blod för att man tagit på sig ett alldeles för stort jobb med att göra dem själv.
Så vad vill vi ha för typ av inbjudningskort?
Det bör säga lite grann om stilen på bröllopet. Ett stelt och enbart vackert kort säger att bröllopet blir rätt så stelt och tillrättalagt, medan ett mer urflippat kort bjuder in till partaj.

Det finns så mycket fina idéer så det tar tid att gå igenom. Men jag hittade några olika som jag gillade, om än de är väldigt olika varandra.

Det här var lite vintrigt, men kanske lite trist /This was wintery but maybe a bit dull


Lite gammeldags, men ändå lite rolig  / Old fashioned but still fun


 Vackert och civiliserat / Beautiful and civilised


Enkelt med fint / Simple but nice


 Skitfult men lite rolig (detta är INTE ett alternativ /Truly ugly but funny (This is NOT an option)


 
Kungligt och snordyrt / Royal and over expensive

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I´m spending the evening on etsy.com to gather some ideas about the wedding invitations. 
Shall I do the invitations myself or order them from somewhere? That´s the question.
I don´t want invitations with crooked writing and glue residues as it easily is when you´re doing it yourself-
And I don´t want to sit and cry because I´ve taken on to much work.
So, what kind of invitations do we want?
I think it should say something about the wedding. A stiff beautiful card tells the guests that the wedding is very civilised and calm, and a colourful nd funny card says party!

There´s so many beautiful ideas so it takes some time to go through. But I found some cards I liked, even if they are very different from each other.

1 kommentar:

  1. Vad skoj med bröllop, grattis!!! Finns ju jättemånga fina kort att göra! Min svåger och hans fru skickade ett save the date kort tidigt; stod i princip bara deras namn, datumet och staden på brunt papper i olika typsnitt, superfint!! Sen på själva inbjudningen var det en tecknad bild av kyrkan och så stod det lite mer tid och så samt en adress till bröllopshemsidan där man fick ännu mer info och kunde anmäla sig! Lite överkurs kanske med hemsidan, men han är dataingenjör :0)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!