måndag 16 maj 2011

Problemet löst...puh!

Alltså, jag har suttit här med en stor klump i magen och tänkt att nu måste jag starta en ny blogg.

Blogspot har haft problem de senaste dagarna, jag vet inte om de har reparerat nåt eller om det har varit service. Men det spelar egentligen ingen roll. Ja har inte kommit in på bloggen, sen saknades det inlägg och kommentarer.
Men det värsta problemet av alla var att jag tills för en minut sedan inte kunde logga in och komma åt mina inlägg överhuvudtaget.
Jag vet inte vad det kallas där man skriver in adressen i det vita fältet där uppe men texten som kom upp där var evighetslång och obegriplig.
Tillslut kom jag på att testa att radera all webbhistorik med lösenord och allt för att se om jag kunde "börja om från början".
Det fungerade! Yes, så nu är jag tillbaka. Mitt upphåll har inte berott på slöhet den här gången.

4 kommentarer:

 1. Jag har också haft problem och det tog en evighet innan jag fattade att det var för att Blogger inte funkar ihop med Explorer 9. Tyvärr kan jag inte skylla hela min frånvaro på det. Jag har sytt men inte orkat blogga. Får se om jag kommer ikapp snart.

  SvaraRadera
 2. Adressfält heter rutan, enkelt och logiskt. :o) Skönt att det hjälpte att rensa bort dina cookies förmoldigten hade du fått en korrupt (i betydelsen skadad, inte i betydelsen skadlig) cookie från Blogger.

  SvaraRadera
 3. Uscha mej för detta strul... Tur att allt funkar nu!;-)
  Kram K

  SvaraRadera
 4. Finns det nåt värre än bloggstrul ? Skönt att det verkar ha löst sig :) ha en trevlig kväll !

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!