tisdag 10 maj 2011

Familjedag

På lördag är det familjedag på Müllers i Luleå. Jag har inte tänkt mer på det men när Åsa från Hafva skrev till mig och berättade att hon skulle dit med Hafva och skulle ta med mina Babylunas blev det plötsligt intressant.


När hon sa att hon dessutom vill ha 5 st till innan lördag gick intresset upp ytterligare några steg.Det känns bra att vädret idag är mulet och 8,5 grader för då kan jag med gott samvete parkera ändan i soffan och sy för brinnande livet.

Mats har åkt med Pälsen till veterinären för att hon ska steriliseras. Så nu blir det inga fler kattungar för henne. Och man slipper oroa sig när hon inte kommer hem i tid för sitt p-piller.

Han ringde för en stund sedan och berättade att överlämningen gått bra och att hon ska hämtas vid 16-17 tiden. Min lilla gris - hoppas hon inte kommer ha så ont sen.

Han sa att han hittat en broschyr där det stod att man inte ska pussa sina katter pga av risken för sorkpest. Va faan....det vill jag ju inte ha. Men de har ju så gulliga små nosar att man bara vill pussa upp dem hela tiden.

1 kommentar:

  1. sv.ja i stort sett grannar har vi varit :P
    det vita huset på bilden är faktiskt mitt gamla hus... :)
    ska kolla in din hemsida :)
    tycker i varje fall det var en jätte söt idé med dom där figurerna :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!