lördag 21 maj 2011

Lördag morgon och tankar på hämnd

Jag har ju en glad nyhet som jag inte berättat om.
Jag har fått en återförsäljare i Stockholm på en barnaffär som heter Juliet. Det känns overkligt, jätteroligt och samtidigt skrämmande. Det krävs en hel del arbete från min sida, men det känns inte jobbigt bara roligt


Monsieur Olou

Så idag blir det till att åka in till stan och köpa mer material. Jag skäms över att jag stökar till det så mycket när jag sitter och jobbar. Sen är jag ganska bra på att sprida ut mig. Det går ju bra så länge jag är inne i det men sen är det jobbigt att behöva plocka ihop allting. Oftast låter jag bli.....

Jag än nu duschad, inne på kaffekopp nummer 2 och funderar på om jag skulle få liv i Mats som ligger och sover fortfarande. Klockan är 8.55. Är det lagligt att väcka någon som varit på "kill-öl-fest" i en lada uppe i byn till 01.00?


Jag tycker nästan det. Kanske jag skulle ta ett sånt där signalhorn som man har på hockeyn och dra av ett tut. Han har ju faktiskt suttit bakom toadörren och skrämt livet ur mig när jag kommit ut.


Hämd!

5 kommentarer:

 1. Men du...är den sötaste gröna figuren längst ner till höger till salu? Den skulle jag gärna köpa.
  klockarbarn(snabela)hotmail(punkt)com

  SvaraRadera
 2. De är så söta dina filurer!
  Ang röran när du jobbar. Kreativt kaos är väl jättebra. Så jobbar jag ;)

  SvaraRadera
 3. Vad kul med en till återförsäljare! Juliet är en jättefin affär med väldigt fina kläder och saker i, dina figurer passar in perfekt där.

  SvaraRadera
 4. Den lilla med röda nosen fastnade i mitt hjärta! Underbar :D

  SvaraRadera
 5. Å så hilma skoj med en till återförsäljare !!
  Dina figurer är underbara och jag är övertygad om att det kommer att gå bra.
  Det är bara att grattulera och önska dig lycka till !

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!