torsdag 25 maj 2017

Måste vila upp mig efter ledigheten

Så skönt det har varit idag. Först en tur på stan med min syster, ätit lunch på Rost och strosat i affärer. Sen tagit tag i röran i klädkammaren. Jag må ha plats för grejer men vissa områden blir automatisk en stökzon, och klädkammaren är en sådan. Synd att jag inte kan skylla på någon annan!


Sen fick jag även upp tavlorna som jag gjort på väggen i hallen och på tavellisten i vardagsrummet.


Jag har rensat bort en massa fula, för stora och utnötta kläder. Burit bort en massa vintergrejer till förrådet, tagit fram cykeln och varit och pantat. Jag har sorterat i skafferiet och satt upp "nej tack till reklam" lappen på brevlådan (som bara tog mig 10 månader att få gjort.) Jag tvättade av och satte i ordning på balkongen, dock inget finlir än så länge, men nu kan man i alla fall sitta där ute.

På stan köpte jag neonskylten jag länge gått och sneglat på och den fick åka upp på väggen i arbetsrummet.


Sist men inte minst monterade min pappa upp lamporna i hallen. Det har bara hängt två glödlampor där sen jag flyttade in för snart ett år sedan. Men man vänjer sig och tillslut ser man inte dem. Men nu är även det fixat.


Fasen vad jag har varit produktiv dessa två lediga dagar. Nu måste jag nästan vila mig lite....puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!