måndag 28 november 2011

Vilken helg!

Äntligen måndag! Det trodde jag aldrig att jag skulle känna. Det har varit en rolig helg men intensiv.
I fredags hade vi en smygpremiär på butiken. Det var mellan 40-50 personer som kom. Jag var jättenervös och hade nog spänt mig och varit nervös länge för detta.

Det blev ingen sen kväll. Jag var i säng strax efter 23 men jag mådde så jäkla illa och hade huvudvärk. Det var väl spänningarna som släppte.
På lördagen var det uselt väder. Stormen Berit gjorde sig påmind med blåsigt väder och regn kombinerat med ishalka. Trots det kom det folk.
Marshallerna var dock bara att glömma för det gick inte att ha något tänt ute med de vindar som var i omlopp.
Jag inser att det blir väldigt mörkt här ute och vi måste åtgärda detta på ett bra sätt. Det står på min lista.

Jag hann bara stänga för kvällen så skulle vi iväg på julfest till Western Farm. Helst av allt hade jag sett fram emot en kväll med pyjamas i soffan men ibland måste man iväg.
Det blev en trevlig kväll trots att jag inte hade lust att åka. Även denna kväll avslutades med en helvetisk huvudvärk.

Igår söndag var det skyltsöndag. Jag har inget skyltfönster men fick besök av kunder ändå. Tappra människor som åker ut på vischan i mörkret. Tack!
Tanken var att vi skulle julpynta igårkväll. Vi fick in alla kartonger och fick upp granen och pyntade den. Sen tog orken slut. Hoppas den återvänder idag.


Jag snoozade nästan slut på alla batterier i mobilen i morse.
Jag har fått så mycket fina lyckönskningar och blommor så det känns nästan som att jag fyllt 60 år.
Tack allihopa!

2 kommentarer:

  1. Vilken vacker bild; den sista med den släckta julstjärnan i fönstret. Vad skönt att kunna snooza slut på batteriet i mobilen, ibland kan det behövas också!

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att det blev sån succé! Kramar Kicki

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!