måndag 28 november 2011

Vägbeskrivning

Jag fick en kommentar på bloggen från en som inte riktigt visste vart Luna på landet ligger.

Här kommer kartor och vägbeskrivningar.

Om befinner dig i Luleå eller söder om Luleå finns det två alternativ:

Alternativ 1
Kör E4:an mot Haparanda. När du kommer till statoil i Persön (på höger sida) tar du avfarten och svänger av till höger in på Örarnavägen. Efter några kilometer har du en liten vit ICA butik på vänster sida och avfarten efter har en pil "Örnabben 2". Du svänger alltså till vänster EFTER ICA. Vägen är 2 km lång och slutar nere i båthamnen. Där lämnar du bilen och går snett ner till vänster till min bruna lilla butik.

Alternativ 2
Kör förbi Ormberget, passera Sinksundet och Bensbyn så kommer du till Örarna. Efter att du kört över en liten bro ser du ICA på höger sida. Du ska svänga höger mot "Örnabben 2" INNAN ICA.
Vägen är 2 km lång och slutar nere i båthamnen. Där lämnar du bilen och går snett ner till vänster till min bruna lilla butik.

Kommer du norrifrån på E4:an 
Sväng av i Persön. Du har du Statoil på höger sida. Svänger av till höger och sväng sedan vänster så du kör ÖVER E4:an. Du är då på Örarnavägen.
Efter några kilometer har du en liten vit ICA butik på vänster sida och avfarten efter har en pil "Örnabben 2". Du svänger alltså till vänster EFTER ICA. Vägen är 2 km lång och slutar nere i båthamnen. Där lämnar du bilen och går snett ner till vänster till min bruna lilla butik.

Hoppas ni förstår nu!

I veckan har jag öppet torsdag kväll mellan 17-19 och lördag, söndag 12-16.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!