onsdag 27 juni 2018

Kanske nästa år

I måndags berättade jag för min chef att jag kommer studera till hösten. Det kändes bra att kunna säga det och hon var glad för min skull samtidigt som hon tyckte det var tråkigt för jobbets del.
Men jag kommer ta tjänstledigt och fortsättningsvis jobba extra - så jag försvinner ju inte helt.

Det som känns mest tråkigt med det hela är att jag inte kommer få träffa mina kollegor lika ofta. Jag har verkligen de allra bästa jobbkollegor. Aldrig har jag haft så roligt på jobbet och även umgåtts med så många av dem utanför jobbet. Men det kan jag ju givetvis fortsätta med.

Nu ska jag passa på att sy så mycket som möjligt innan skolan börjar för när den kommer igång vet jag inte hur mycket tid jag kommer ha för sånt.


Jag hade, som flera år tidigare, tänk att jag skulle vara med på Åsele Marknad, men givetvis jobbar jag den helgen....och om sanningen ska fram tänkte jag på det lite väl sent. Jag säger som alltid, kanske nästa år....

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!