lördag 16 juni 2018

En sån dag...

Idag är en sådan dag då jag såå innerligt hoppas på ett positivt besked inför nästa vecka. Det är då jag får veta om jag kommit in på utbildningen.
Det har varit en hård dag på jobbet då jag känt att jag inte är gjord för den sortens arbete. Jag har verkligen inget emot att jobba hårt, intensivt och jag gör alltid mitt allra bästa.
Jag tycker inte om att stå och hänga, jag tycker om när det händer saker och jag har något att göra. Men vissa dagar...när allt strular och man har folk som är arga och jag blir föremål för deras inneboende ilska känner jag att måttet är rågat.

Jag har ingen lust att tillbringa mina dagar med att vara utsatt för ilska och stress från andra människor som tror att jag kan få mirakel att ske. Jag har regler att följa, som jag inte på något sätt är ansvarig för eller kan påverka. Många gånger kan jag hålla med dem om att vissa saker är fel - men det är trots allt inte mitt fel att det är som det är. Det är inte heller jag som tillverkat produkterna (som jag ibland får känslan av att de tror).

Det ska inte vara så att man sitter i bilen och grinar när man kör hemifrån jobbet för att man är så frustrerad och får ta så mycket dynga av andra.

Så jag håller tummarna, hårt, hårt, för att jag får ett bra besked!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!