lördag 6 juli 2013

Kukident - tandkräm eller klister?

Min sambo har en god vän som är tandläkare. De brukar driva med varandra rätt ofta så när vi var in på ett apotek i Spanien och Mats fick syn på en tub med protesklister som hette Kukident så kunde han ju inte låta bli att köpa det.


Han planerade att göra ett fejkat visitkort på en försäljare med namnet Karl Urban Karlsson (mannen med de fula initialerna) någon roligt foto på kortet. Så skulle han skicka det till Lars på kliniken och skriva att han var en ny återförsäljare för denna "nya tandkräm".

Det blev inget visitkort men han hade skickat med ett följebrev. När han inte hörde något från Lars började han misströsta lite. Men så kom detta mail:

Hej Mats
 
Måste rådfråga dig hur vi ska gå vidare i detta ärende.
Saken är den att vi på kliniken fick ett varuprov från en säljare i veckan. Det stod på följebrevet att försändelsen innehöll en ny tandkräm.
Vi gjorde som vi alltid gör, personalen tog fram sina borstar för att testa. Efter en stund visade det sig att ingen av oss kunde öppna munnen eller röra tungan.
När vi kollade mera noggrant (texten var på utrikiska) visade det sig att tuben innehöll protesklister, vi fick stänga kliniken i två timmar innan klistret började lösas upp,
ingen kunde svara i telefon och vi stod bara som fån när patienterna kom in.
Du som varit i säljbranchen kanske vet om det finns någon nämnd eller liknande man kan vända sig till, i såna har fall, för att få upprättelse. 
Dom borde ju ha nån jävla utbildning innan dom får börja sälja så potenta material som protesklister
 
Hälsningar från kliniken./ Lars 

Ja, han vet ju att det var Mats så klart men jag tyckte att det var himla roligt. Tänk om det verkligen varit så illa att alla på kliniken hade stått där som fån med igenklistrade munnar. Det hade ju varit hur roligt som helst!

2 kommentarer:

  1. hej jag skulle mer än gärna vilja köpa detta klister till mina löständer vart hittar jag detta någon som vet

    SvaraRadera
  2. He he...ja, jag vet inte det där hittade vi i Spanien!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!