lördag 23 juli 2016

Ledig dag

En dag med strandhäng och sedan en cykeltur till Älvtået.
På morgonen fick jag frågan om jag ville följa med till stranden i Sörmjöle. Eftersom det var strålande sol och jag inte hade några speciella planer åkte jag med.
Efter en omväg på en timme (det skulle ha tagit 20 min) och en mamma och syster som dikterade hejvilt om vart vi skulle svänga, vilken väg som var rätt och vilken väg som skulle vara en genväg kom vi äntligen fram till stranden.
Det var jättefint där!! 


Jag lyckades bränna min näsa och fick även lera kastad på mig av den lilla ligisten som var med. I övrigt var det ett par sköna timmar vid havet.


Senare på kvällen cyklade jag och Tove till Älvtået för att ta en öl. Jag invigde cykelvägen från Röbäck. Det tog inte alls så lång tid som jag trodde det skulle göra. Fick däremot göra ett pitstop på Circle K och pumpa däcken som var oroväckande tomma. 


Har ni inte varit ute där på Älvtået så åk dit. De har gjort det jättemysigt med hängmattor och en pergola. Allt som serveras är ekologiskt så det var en ny upplevelse att smaka en lager som heter Sigtuna. Faktiskt riktigt god, om än lite ovanlig.


Sen var det hästar som gick och betade mitt emot restaurangen och så det bästa av allt - världens gosigaste katt som låg vid vårt bord och snusade (dvs inte snusade snus utan sov - för er som inte förstår)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!