måndag 17 februari 2014

Fotad vid fel tidpunkt

Jag kör lagligt. Oftast i alla fall.
På väg till och från jobbet kör jag genom byar där det är lägre hastighet och det tycker jag är jättebra.
Idag var det uselt väder. Det var dimma, moddigt och allmänt blött.
Jag satt och var koncentrerad på att hålla bilen på min sida eftersom det lätt blir lite kastigt när det är snöslask på vägen.
Då kom jag att tänka på att betala momsen, på mötet med revisorn på fredag, på en massa saker som gjort mig upprörd på sistone.


Poff - en blixt rakt i ansiktet. Jag blev först rädd, sen arg (på mig själv), sen orolig för om detta kommer att kosta mig en massa onödiga pengar.

Jag hade solskyddet nere, kameran sitter högre upp. I vilken vinkel fotade de mig då, hur mycket kommer synas....ja, vi får väl se om det kommer en bild på posten inom några veckor.
Jag hoppas verkligen att jag slipper.
OBS! Jag körde inte skitfort, bara aningen för fort!

2 kommentarer:

  1. Oups! Vet precis hur det kan vara! Jag inte åkt fast via kamera men via kontroll :( hade skjutsat min gipsade mamma till sjukhuset för kontroll och skulle skynda tillbaka för ett möte som jag inte ville Mia helt... kör alltid lagligt där nu.. körde 7km för fort :( 2000:- gick det på ungefär...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Missade visst ordet har och Mia skulle vara missa... stavningskontroll :(

      Radera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!