torsdag 20 januari 2011

Lååång utandning!

Alltså, min mage har varit ihoprullad till en hård klump sen igårkväll.

Men nu, efter många timmars jobb idag ligger min NYA HEMSIDA där den ska. Min mage har lugnat ner sig. Jag andas ut!


Det kändes bara så jobbigt när jag lagt ner så himla mycket jobb på den och så funkar det inte att lägga över den. Och jag visste inte var felet låg, så det var ju inte så enkelt att åtgärda det.
Det försvann grejer så vissa saker fick jag göra om både en och två gånger idag.

I och med att vi rensade bort alla gamla filer från den gamla sidan så den inte skulle stjäla utrymme så hade jag inget att gå tillbaka till om det här inte skulle ha funkat.
Det är ju lite illa om man har en webshop och inte har nån sida. Och det tar ju ett tag att göra en så det hade varit himla kämpigt om jag hade fått börja om.

MEN det behöver jag inte nu. Det är iofs lite små buggar som jag måste åtgärda men hallå, det är ju ingen match för mig. Värsta hackern!

Jag hoppas ni har en tid över att besöka sidan. Det ligger en hel del nya figurer där och väntar på er. Blir jätteglad om ni sen har lust att lämna en liten kommentar här om hur ni tycker den ser ut!

PS: Jag blev faktiskt inte förbannad en enda gång, uppgiven ja, men inte förbannad. Inte ens småarg. Och jag grinade inget heller! Jag kanske har blivit vuxen nu!!

1 kommentar:

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!