tisdag 4 augusti 2015

Det spökar!

Ibland har det hänt saker här hemma som jag inte kunnat förklara. Min man tror inte på det men jag har faktiskt sett och hört saker.
TV:n har slagit igång sig själv vid ett tillfälle. Jag lämnade en låda öppen i köket som stöd för en skål och gick sedan och duschade. När jag kom ut igen var lådan inskjuten. Jag var ensam hemma när det hände.
Två gånger har jag hört någon harkla sig och först trott att det var Mats. Men han förnekar det.

Det som hände senast var mest tydligt. Det var när mina föräldrar var här. Min mamma kan inte bara sitta och ta det lugnt. Jag vaknade en morgon av att hon höll på att torka ur bokhyllan i gästrummet (ja, det är inget ovanligt med det!).
Mats hade åkt till jobbet och min pappa sov ute i gäststugan.
Jag låg och kollade lite på nätet på min mobil innan jag steg upp.
Då hörde jag 5 hostningar från gästrummet. Jag tyckte att de lät märkliga för det lät verkligen inte som när min mamma hostar. Tänkte att det var väl oerhört dammigt där inne....
Jag frågade henne senare om hon fått damm i halsen som hon hade låtit. Men hon förnekade att hon hostat/harklat eller någonting i den stilen. Inte hade hon hört något heller.....

Vem var det som hostade?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!