tisdag 17 mars 2015

Tuna-produktion

Förra året tillverkade jag en Tuna-Luna efter originalet Tuna. Ni vet, den populära hunden med överbettet!


Jag fick förfrågningar från flera runt om i Sverige som ville köpa denna kreation, men berättade att den inte var till salu för den ville jag behålla själv.
För någon vecka sedan efter att ha lagt ut den här bilden på instagram kom det ett mail från en tjej som heter Jennifer och bor i USA.


Även hon ville köpa Tuna-Luna men jag sa samma sak till henne: He´s not for sale!Men jag erbjöd mig att sy en liknande till henne, och det är det jag gör nu!


Inom kort kommer ytterligare en Tuna-Luna kommer att tassa runt på på denna jord.

2 kommentarer:

 1. Jag skulle också köpa den om du gjorde fler. Men förstår om du inte gör det. Massproduktion brukar inte vara så roligt att göra.
  Underbar är Tuna i alla fall liksom Svampen vi köpte för flera år sen. Han är pigg och övar huvudstående i köket tillsammans med dottern 10 år. Utan honom kan hon inte sova och han gör så hon inte drömmer otäckt säger hon. Bra betyg va

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan absolut göra fler, så om du vill beställa en i någon speciell färg så kan du kasta iväg ett mail till mig med dina önskemål. Det blir nog ingen fråga om massproduktion än på ett tag ;) men än så länge kan jag försöka uppfylla era önskningar.

   Radera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!