lördag 30 april 2011

Min stora kärlek
Jag fullkomligt älskar hus. Speciellt gamla hus....lite förfallna hus men som man ändå ser skönheten i.

Jag ser skönhet där inte så många andra ser den.
Min högsta dröm är att få renovera och fixa upp ett riktigt gammalt hus.

Min mamma och jag var ute och promenerade idag. Detta är några av stugorna vi passerade. Jag hade missat att ställa in vitbalansen på kameran så därför gjorde jag dem sepiafärgade.


Fina va?

5 kommentarer:

 1. Riktigt fina, jag ser också potential!

  SvaraRadera
 2. Gamla hus har "själ", vilket nya hus saknar. Så jag instämmer i din åsikt om gamla hus. Har själv ett speciellt hus jag spanar på, ett riktigt Pippi-hus. Men sambon är inte för då han ser allt jobb. Men när jag tittat in i det obebodda huset så finns det två gamla kakelugnar och riktigt gammalt kök - i just love it!!

  SvaraRadera
 3. otroligt vackra hus. Jag håller med ovanstående, det finns en själ i gamla hus som gör de så härliga. Gamla hus har alltid en känsla som sitter i väggarna, format av dom som haft det.

  SvaraRadera
 4. Åhhh! Vad glad jag blir när jag läser detta inlägg. Det kunde lika gärna vara jag som hade skrivit det. Jag fullkomligt älskar gamla hus och blir så glad när jag ser ett fint gammalt trähus. Särskilt glad blir jag när jag ser att någon tar hand om dem. Det är så sorgligt att vissa av dem blir stående tomma och vittrar sönder för att ägaren inte bryr sig om dem. Då är det bättre att de säljer det till någon som tycker om.

  Jag har dock köpt och totalrenoverat upp ett gammalt hus. Det var fantastiskt ochslitsamt. Men vilken lycka och glädje det var att se när allt sakta men säkert blev bättre. Tyvärr är det sålt nu. Men jag minns det med kärlek.

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Jag bara avgudar lite äldre och förfallna hus.......men ingen fattar hur jag kan göra det. .. jag får en speciell känsla i kroppen och jag spekulerar alltid på hur det kunnat se ut innan det blev förfallet. Det är verkligen speciellt med dem

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!