torsdag 2 april 2015

Jeudi rose

Åh så skönt! Fötterna upp och njut! Skärtorsdag och huset är nu städat och jag har satt fjädrar i riset.
Den absolut bästa känslan är när det är rent och undanplockat. Då kan jag slappna av ordentligt.


Dessa fluffiga kycklingar får katterna inte se när man ställer ut, för då blir det inget kvar av dem. Tur jag kan ställa dem på öppna spisen, dit kommer de inte upp.

 I love påskliljor


I kväll händer inget speciellt men i morgon får vi middagsgäster. Ingen mindre än Sarah och Freddy. Trots att vi bor i samma stad har alla så mycket med sitt att vi knappt setts på sista tiden.
Det är jobb, plugg, barn, måsten och så hinna äta och sova däremellan. Men nu har vi fått till det i alla fall och det ser jag fram emot.


Påsken ligger ju olika från år till år, men jag minns ett år när jag hade ordnat med äggjakt till Marit som var här och hälsade på. Då var det i princip barnmark. Idag fick jag ta på mig Mats storstövlar och försöka ta mig ut till förrådet för att hämta in påskgrejerna. Jag lovar - jag plumsade och fick fullt i snö i stövlarna.
Nu får den tamejtusan försvinna!

Polly har förresten kommit ut med en påse påsksmaker. Kan ni gissa vilka smaker det är?


Kanske ägg, kyckling och ris?
Nä, det är citronmaräng, påsktoffee och påskmust. Det var väl sådär. Det var ovanligt lite smak i dem. Min favoritPolly är ju annars Polly Rocks med citron, lakrits och choklad.

Nu ska jag återgå till att beskåda mitt rena hem. Glad påsk så hörs vi!

1 kommentar:

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!