måndag 16 september 2013

Gissa bajset


I helgen har vi varit och hälsat på våra kompisar i Skellefteå och även passat på att låta dem titta oss i munnen. Ja, de är tandläkare så det är fullt normalt. Och jag hade inte ett enda hål! Hurra!


Det som däremot gör mig lite upprörd, och även min tandläkare Lars upprörd är att när han sitter och tittar på röntgenbilderna så ser han lagningar som gjordes när jag var ca 7 år, som var totalt onödiga. De har gjort dessa för att få till det med statistiken.
Det är det som är så fräckt med många tandläkare, de säger att det är problem som måste åtgärdas och vi kan inte annat än tro dem, för vad vet vi!
Så var det till exempel när jag gick till en privat tandläkare här i Luleå. Jag har aldrig haft så mycket problem med mina tänder som när jag gick hos honom. Det var tappade fyllningar, början till hål samt en bettskena. Och jag bara betalade. Fy tusan alltså!
Fler borde vara ärliga! Tyvärr är det inte så, men ni vet vilka ni är och ni kommer att få ångra er när ni vill in genom pärleporten och får kalla handen!
Jag hade ingen kamera med mig men jag bjuder på lite instagrambilder (jag heter lunadsign på instagram)

Finaste Tusse med den burriga pälsen

 Och livsnjutaren Cindy

Lars hade byggt en bil som hans yngsta dotter kunde träna halkbanan på....nu stod den kvar mitt i vardagsrummet till hans glädje och Britts.....tja, missnöje kanske. Jag kan och vill inte påstå att det var direkt vackert!

 I soffan satt en SAIK Luna

 I söndags, på vägen hem, åkte vi förbi Petiknäs och tittade. Mats morfar har bott just här och ladugården står kvar.

 Vi hittade några bättre begagnade cyklar

 Och en inköpslista

 Vackert med gammalt trä


 Och när vi var på väg hem hittade jag en jätte blaffa med bajs. Vi var säkra på att det var björnbajs och det såg färskt ut. När vi var på väg till bilden brakade det till i skogen.
Jisses, tänk om vi bara var några meter från en björn.
Men sen kom buden och alla var olika, björn, älg, ren....hur det än var så var den stor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!