måndag 27 augusti 2012

Surgubbar - inte okej!

Jag har ju som jag skrev tidigare skickat ut ett erbjudande om tandtroll till olika tandläkarmottagningar. Det har varit en ren chansning och jag har varken förväntat mig att någon ska vara intresserad eller ens svara på mina mail.
Jag har inte heller tänkt tjata. Ett enkelt erbjudande, take it or leave it!

Jag blir oerhört positiv och glad när det visar sig att folk tycker om det jag gör. Men en sur gubbe kan förstöra ett helt gäng positiva gubbar och gummor.
I går kväll fick jag ett mail från en sur gubbe i södra Sverige som tyckte att mina "troll" såg förfärliga ut och att han var tacksam om han slapp fler erbjudanden.


Men tack för den! Jag hade inte tänkt skicka fler erbjudanden men nu om något känner jag mig sugen på att skicka ett riktigt fett erbjudande om en "surgubbe" till honom!
Varför i hela fridens namn måste man skriva vilken skit man tycker det är. Om man nu ens måste svara så räcker det väl med ett "nej tack och jag vill  inte ha fler erbjudanden".

Hela kvällen igår tänkte jag på denna sura gubbe i södra Sverige. Inte för att jag tror att han läser min blogg eftersom den är fylld av förfärliga troll, men om han mot förmodan skulle smyga sig in här så vet DU vem DU är!

Nåja, jag ska försöka skaka av mig eländet och inte påverkas av det men det är svårt. Bitter? Ja, kanske lite...

4 kommentarer:

 1. Han verkar vara bitter men du är en fin kreativ människa som bara ville ge chansen att sprida lite glädje bland surgubbens patienter (om han nu har några;-))
  Låt honom inte förstöra din dag. Jag kan glädja dig med att vår Luna-figur tröstade stortjejen gott i natt när hon hade besvär med näsan och inte vågade gå in till oss.

  SvaraRadera
 2. Hei Malin!
  Den sure gubben har ikke vett på søte figurer, håper han kan noe om tenner. Best å bare prøve og overse alt og gå videre.
  Jeg sa at jeg skulle lage et innlegg i bloggen min om mitt besøk hos deg i sommer og endelig så kommer en hilsen fra Elvis i Bodø!
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  Pernilla og Elvis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pernilla, och Elvis så klart! Det var väldigt trevligt att träffa er i sommar!! Ha en bra vecka du med!

   Radera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!