torsdag 12 mars 2020

Världen vi lever i...

Jag sitter klistrad vid alla uppdateringar som ramlar in om coronaviruset. Vi är olika som människor, en del är helt lugna medan andra, som jag, får smått panik.
Måste kolla om vår Krakowresa går att avboka, för även om det kanske skulle gå att resa så känns det inte som att det är en rolig tid att resa på.


Har varit i Luleå under två dagar där vi bland annat hade HLR utbildning. Känns ju sådär i virustider men jag spritade den obehagliga Mini-Anne för blotta livet.


På eftermiddagen satt jag och Sarah och tittade på en dokumentär om coronaviruset. Folk låg döda på gatorna i Wuhan och i många fall kedjade de ihop eller svetsade de tätt dörrar dör sjuka familjer bor. Fruktansvärt att se!

Kvällen avslutades med böntacos och en natt under tyngdtäcke. Det är första gången jag testar detta. Det kändes väldigt varmt men jag hade lite svårt att somna ändå.


Som alltid när jag sover på annat ställe första natten. Det var samma sak i natt jag ändå sov i min vanliga säng.

Jag lämnade föreläsningen kl 14 igår och enligt Nina höll de bara på 30 minuter till efter att jag åkt därifrån.

5 timmar och 15 minuter senare var jag hemma i Sidensjö. Det var lite blött och en del snö efter Nordmaling. Väl hemma mötte jag M i soffan med Räkan på magen. Ett nystädat hem och renbäddad säng som jag med röda trötta ögon kunde dimpa ner i. Så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!