torsdag 25 september 2014

Ett gästinlägg från Anna Martin

För några dagar sedan fick jag kontakt med en underbar kvinna från Halland, vid namn Anna Martin.
I och med att hon beställde två lunafigurer och sedan la ut ett par fina bilder på instagram så hörde jag med henne om hon skulle vara intresserad av att gästblogga hos mig, vilket hon turligt nog var.
Så här kommer ett inlägg från henne:

Bild från Annas instagram (sweettreatswithlove)

Alla borde ha en Lunafigur!

Familjen har fått två medlemmar till. Vi är nu mera stolta ägare av Dillon och Teodor två små charmtroll från Luna Dsign.
Jag, mamma Anna, blev förälskad i Lunafigurerna första gången sommaren 2014 när jag såg en bild på en lunafigur på Instagram. Jag surfade in på Malins webbsida och blogg, vips var vi fast, hela familjen. Min dotter hade under denna period det jobbigt då hon bytt till ny skola samt gick under utredning för barnreumatism, kanske var det ingen slump att jag hittade Lunafigurerna………
Att vara annorlunda kan vara tufft när du är barn, än mer tufft när du nyss blivit tonåring med allt vad det innebär samt ha en sjukdom du inte kan rå för. Lunafigurerna bringar glädje och kärlek och visar att det är fräckt och bra att vara unik. En figur som alla kan glädjas av både stora och små, gammal som ung och för ett ögonblick får du känna dig speciell för ingen har en likadan figur. Det fina med lunafigurerna är att alla ÄR annorlunda, alla har sina egna personligheter precis som i verkliga livet och våra barn älskar sina figurer. 
Min äldsta dotter skrek av lycka när hon såg Dillon på sin säng, nu har hon ordnat en egen säng åt honom i en av sina stora skrivbordslådor och fixat så att han har fått ljus i form av en liten ljusslinga från IKEA. 


Hon har till och med ringt sina två bästa kompisar och tipsat dem om Lunafigurerna och igår satt de länge i telefon och tittade i webshopen, allt jag hörde var: ÅÅÅÅååh, wow, titta! Men gud så söta……….3 tjejer på 12år som pratar i telefon :-).


Min yngsta dotter har gett Teodor en kofta som hon hittade i sin docklåda, det är ju kallt nu på hösten, klart han ska ha kläder! 


Hon och ”Teo” som hon kallar honom för är oskiljaktiga, de älskar att titta på tv ihop och spela Bolibompa på datorn men mysigast är det att läsa sagor tillsammans.Vem vet, kanske Dillon och Teodor får kompisar så småningom då vi vuxna faktiskt blivit lite sugna på var sin :-).

/ Anna Martin

Besök hennes blogg Sweet treats with love här

Tack Anna för att du ville blogga här hos mig!!

2 kommentarer:

  1. Åååh så fint det blev, nu blir tjejerna här hemma glada :-) . Tusen tack för att du ville ha med mig i din fina blogg och igen tusen tack för alla fantastiska små Lunafigurer du skapar, sluta aldrig med det!

    Stor kram/ Anna med familj!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!