fredag 26 september 2014

Come to work with me

Ni ska få kika in på min arbetsplats tänkte jag. Eftersom jag har ett så stort företag med många viktiga uppgifter så har jag flera arbetsplatser för de olika ändamålen.


06.00 är det uppstigning. De senaste dagarna har solen varit på uppgång och färgat allt orange. Idag är det dock grått, regn och storm. Hade kunnat vara mysigt om jag inte fått en huvudvärk som vägrar släppa sitt grepp trots värktabletter och glasögon. Men jag slipper i alla fall vara utomhus!


Här är det allmänna kontoret och pappersavdelningen. Det är här jag sitter när jag gör datorjobb med kalendern, målarboken och bloggen. Jag sitter även här vid stunder av allmänt slösurfande.


På en bänk i köket står en del av himlen. Min koppling till livselixiret. Det blir ett stort antal koppar varje dag. Kanske inte så bra, om jag tänker efter...


Ibland träffar jag en och annan arbetskamrat och sitter ner en stund för djupa diskussioner om livets alla hemligheter. Det är dock mest jag som sköter snacket.


Här är den stora fabrikens hjärta. Symaskinen och alla strumpor. Jag önskar att jag var ordningsam men det är jag inte. Dock kommer det stunder när jag sorterar upp i kaoset.


Platsen där figurerna föds. I den röda soffan. Här stoppas figurerna, sys ihop och dekoreras till de unika kreationer de slutligen blir.


Lagret, i dessa praktiska förvaringsväskor har jag lagret till min webshop. 


Varje väska är uppmärkt med namnen på figurerna de innehåller och styrkt när de beställs. Det är så jag håller ordning på grejerna!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och slutföra baksidan på målarboken. på måndag skickar jag in materialet för provtryck. 
Hej då!

2 kommentarer:

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!