söndag 29 november 2020

Första advent

 Oj vad tiden rinner iväg, det är redan 1:a advent Tycker inte det var länge sedan som jag satt ute på verandan och svettades. Nu sitter jag istället med tjocksockar inne och småfryser.

Mats håller på att lägga en ny golvmatta uppe i hallen och jag sitter nere och försöker beställa julklappar på nätet. Det är en säkerhetsåtgärd jag väljer att göra i år eftersom jag inte vill springa i affärer mer än det som är ytterst nödvändigt. Oerhört smidigt om jag får säga det själv. Man får bara hoppas att klapparna hinner komma i tid. Jag har dock varit noga med att bara köpa från sidor jag vet vilka de är, inga suspekta bluff-företag någon mer gång.
Vi kommer fira jul med barnen helgen innan jul eftersom vi inte har dem över den riktiga julhelgen. Vi får göra ett mysigt julfirande bara vi fyra då istället. På riktiga julafton är det bara jag och Mats så då tänder vi brasan på TV´n, äter nåt gott och kanske har vi köpt lite goda ostar. Det kommer bli en annorlunda jul - att inte fira med några andra familjemedlemmar. Men hellre det än att riskera något.

Idag startade den andra julmarknaden på nätet. Jag misströstar lite, det känns tyvärr inte som att detta är något som kommer ge något för mig. Det går oerhört trögt. Men jag får härda ut och se hur det slutar - jag slipper i alla fall stå utomhus och frysa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!