tisdag 6 november 2012

Photosession

Jag har haft en liten produktfotografering för Nordic Design Collective. Jag gjorde en provisorisk studio med ett lakan bara för att få en vit bakgrund.
Förra året köpte jag ett ljustält, cylinderformat. Det funkade inte så bra för min del, så jag tänker sälja det och köpa en kub istället.
Men tills dess får jag göra så här. Hoppas bilderna blir godkända!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I´ve had a photosession with my Luna´s for Nordic Design Collective. I made a temporary studio with a white sheet so I could get a light background. I bought a cylindershaped light tent last year, but I did´n´t like it so I´m going to sell it and buy a cube light tent instead.
But until then, I´ll do it like this! Hopefully the pictures will be approved.

7 kommentarer:

 1. De är så söta dina djur! Mina tjejer älskar din blogg, de vill ofta kika in och bläddra bland lunafigurerna. Och eftersom de är kreativa har de börjat tillverka egna strumpdjur...
  Ha det bra!
  Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vad roligt att höra att jag sprider lite kreativa idéer till den yngre generationen!
   /Malin

   Radera
 2. Ser finfint ut! Smart provisorisk studio. Mycket godkänt!

  Jag ska jobba lite med mina bakgrunder. Tycker inte jag har fått till det som jag önskar ibland.

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja, det var som sagt provisoriskt men det funkade. Det känns dock lättare att ha ett ljustält som man bara smäller upp när man ska fota. Nu fick jag rodda om och tejpa lakan och ha mig....då blir allt lite jobbigare.
   Kram Malin

   Radera
 3. Ser proffsigt ut!! :)

  Mia kiiromi

  SvaraRadera
 4. Åh vad duktig du är! Jag är en sån där fotogalning som vill lära mig massoooor! Följer din blogg nu:) kramis

  SvaraRadera
 5. Det är ändå ganska fantastiskt hur bra bilder det kan bli med en enkel bygglampa och ett vitt lakan. Med tanke på hur mycket extremt dyr utrustning jag ofta jobbar med (arbetar som stylist och därmed mycket fotografer) så är det intressant att det kan bli nästintill lika bra med enkla medel!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!