torsdag 26 januari 2012

Tänka sig, en award...till mig!

Jag har fått en award av snälla Johanna. Hon tycker att min blogg är INSPIRERANDE. Det gör mig glad!Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste". Det ges bara till bloggar med färre än 200 prenumeranter/följare.
När man får utmäkelsen gör man följande:

Tackar den som gett dig utmärkelsen - och länkar.
Väljer ut 5 bloggar som du vill ge utmärkelsen vidare till, och meddelar dem detta i en kommentar hos dem.
Hoppas att de vill ge utmärkelsen vidare.

Jag väljer att ge denna utmärkelse vidare till följande bloggar

MoaMaria
Hannovsky
Solrum
Elin och Alva
Vardagspyssel

4 kommentarer:

 1. Tack så mycket, vad glad jag blir! :) Jag har svarat på Libster Award för ett litet tag sedan, så jag står över..men tack så mycket ändå! :) kram

  SvaraRadera
 2. Men tackar, vad roligt :) Jag ska skicka den vidare så fort jag får lite tid över! Har kikat runt på din blogg nu och blev helt kär i dina fina lunafigurer, så himla duktig du är! Verkligen helt underbara.

  Lite kul att jag kikat på dem förut eftersom ditt visitkort låg i butiken där jag jobbar och jag tyckte det var så fint att jag lade namnet på minnet och gick in här och kikade :) Ha en fin kväll! kram Elin

  SvaraRadera
 3. Men wow! Vad förvånad och glad jag blev :) Så fort jag fått ordning på datorer och internet ska jag se till att dela vidare denna fina awrad, igen tack! Hur kul som helst!

  SvaraRadera
 4. Nu har jag tilldelat awardet, hoppas du kikar in på min nya bloggadress! :)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!