torsdag 9 april 2020

Glad påsk!

Fy vad det känns bittert nu. Jag känner mig så uttråkad och det kryper i kroppen. Igår var jag feberfri, så också på morgonen. Sen försvann energin helt och jag känner mig svag i armarna. Febern hade kommit tillbaka.

Det är skärtorsdag och tanken var att jag skulle åka med till Hedlunda för att fira påsk med Mats, barnen och hans övriga familj. Så blir det inte för min del. De åker och jag blir kvar hemma.
Jag hade ett samtal med en läkare på min hälsocentral idag. Han läste upp riktlinjerna och sa att det kan tänkas vara så att jag har Corona fast en mild variant. Jag har ju ingen andnöd eller så. Men eftersom jag inte fått testa mig så vet jag ju inte säkert.
Hur som helst så är reglerna så att om man har ett eller flera av symtomen så är det karantän som gäller. För övriga familjemedlemmar gäller inte detta så länge de är symtomfria. Med tanke på att hans föräldrar är äldre, hans mamma jobbar på äldreboende och hans pappa är hjärtopererad så vill jag inte riskera att utsätta dem för något i onödan.

Glad påsk!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!