fredag 14 oktober 2016

Clown

Vad är det med clowner egentligen? Ska inte de vara festliga och få barn att skratta!!?


Nu, så här i Halloweentider, verkar det gå en trend i clowner. Men de får inte folk att skratta - snarare skita ner sig.
I USA har det dykt upp clowner som står längs vägar och bara tittar, eller kommer springande mot bilar.


I Sverige har det under senaste dyner hänt två clownincidenter. En clown som knivskurit en ung man och en annan som skrämt skiten ur barnen på en skolgård.

Jag är inte direkt rädd för clowner. Min första obehagliga clownupplevelse var när jag såg filmen DET av Stephen King. Clownen Pennywise med sina huggtänder var ju vidrigt obehaglig.


Min syster ville inte sova i tältsäng vid bokhyllan (om vi hade mycket gäster hemma) för i bokhyllan stod DET-böckerna och på utsidan av pärmen fanns Pennywise.

Förra året skulle jag börja se American Horror Story - Freakshow men klarade bara av en del för clownen skrämde mig till mardrömmar. Jag tyckte att jag hörde ett handtag tryckas ner och hörde fotsteg i hallen. Jag var helt övertygad om att den clownen skulle komma in i sovrummet och döda mig.


Jag hoppas jag slipper stöta på någon clown längs åkrarna i Röbäck.....

Häpp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!