fredag 26 oktober 2012

Webshopen - up and running!

Nu är min webshop så gott som klar! Jag har piffat upp den lite, omstrukturerat lite, och rensat bort mycket.
Som jag berättade i ett tidigare inlägg så har jag tagit bort allt som kommer från andra företag än mitt eget. Det var ett beslut som jag gått och grunnat på länge. Och så bestämde jag mig! Bort med allt!

Det var ett skönt beslut att ta. Jag ar på inget sätt unik med de produkter jag erbjöd, för det fanns massor med andra webshopar och vanliga butiker som säljer dessa saker. Men ingen annan än jag och Juliet säljer mina saker! Det är så det är!

Så jag känner mig stolt och förväntansfull nu. En kväll när jag satt och slet med att ladda upp bilder (det tog en herrans tid) så hade jag 61 personer som snurrade runt där inne och kikade. Förstå så roligt!

Jag hoppas att jag kan locka in er där vid tillfälle! Lunafigurer är ju som sagt inget som bara barn gillar. De är uppskattade i alla åldrar!
Och de är lika unika som du och jag!!!För närvarande ligger det 112 st lunafigurer i shopen och bara väntar och längtar efter att hitta en familj att bo hos!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My webshop is up and running! I´ve made some big changes, both in look and products. I decided to focus on my own products, from Luna Dsign. So now I feel both proud and excited. The other night while I was uploading pictures I had 61 people visiting my webshop. That is so nice!

I hope you can take the time to visit . The lunadolls are appreciated by kids as well as grownups. They are as unique as you and me.

At the moment there is 112 lunadolls waiting for a new home!

5 kommentarer:

 1. hej där, tänker att du just skulle fota alla, några eller bara en lunadoll i härlig miljö och sen trycka upp posters. den här bilden med alla i soffan är ju underbar. bara en tanke alltså. trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint! Måste erkänna att jag blev lite småkär i några av dockorna=) Perfekt ställe att handla presenter på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha! Jag hålelr med, det är ett perfekt ställe att handla presenter på ;)

   Radera
 3. Vilka underbara filurer! Kan du verkligen skiljas från dem?

  Hälsar Karin/Pysselbolaget

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!