måndag 22 oktober 2012

Gilla förändringar.....eller?

Jag har tänkt en massa på mitt företag de sista dagarna. Jag har bett om lite tips och råd, lite saker jag kanske bör tänka på osv.
Efter mycket funderande till och från har jag nu slutligen tagit ett beslut om att göra vissa förändringar.
Jag är en person som vill mycket och risken med det är att man blir ofokuserad och spretig.

Jag tänker på vad det är jag brinner för, vad det är jag är stolt över och vad det är jag vill satsa på. Och det är ju faktiskt mina egna Lunagrejer. Det är det som säljer bäst i både gårsdbutiken och i webshopen.

Så jag kommer att börja jobba mig ditåt, i webshopen. Det ska bli en Lunawebshop, inte en massa inredningsgrejer osv.
I min gårdsbutik kommer jag fortsättningsvis att ha dessa saker eftersom jag vill att alla ska kunna komma till mig, inte bara de som gillar mina figurer.

Jag hoppas detta kommer att bli bra och ta bort lite stress från mig. Jag blir föshoppningsvis med fokuserad och "stilren".

2 kommentarer:

  1. Låter som en mycket bra idé. Jag tror också att du ska satsa på dina egna grejer främst. Det är dom som är unika och gör ditt företag unikt. Jag skulle hälsa på i din affär för just dina Lunafigurer/grejer snarare än för inredningsprylar. Stort lycka till i företagandet. Jag tror på dig.

    SvaraRadera
  2. hej rara! jag är så glad att du kikat in hos mig. och jag har inte hunnit sätta mig in i ditt, fina..!
    ska göra det..verkligen, när jag ser att du är härifrån också! ingen framgång i jobbgranschen här helller..fast jag kanske misstolkar? jag hinner så lite fastän arbetslös, är inte det knasigt?

    kommer åter, Lycke

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!