lördag 17 oktober 2020

Sanning # 1

 Ursäkta, men jag blir lite småförbannad....eller riktigt jä**la förbannad. Har människor glömt att Covid-19 fortfarande existerar eller har folk bara skitit i det och valt att återgå till det vanliga livet.

Vuxna människor borde ha bättre koll än så här. Skiter man nu i om man själv blir smittad så borde man åtminstone känna att de människor som håller sig undan och tar allvarligt på det hela inte blir smittade.

Du åker utomlands! Du vill, är glad, unnar dig, tänker inte på vad det innebär och de konsekvenser det kanske innebär för andra i din omgivning. Jag vill resa - jag ska!

Jag vill också resa. Helt nu på en gång! Men jag har lite vett i skallen som säger att jag inte ska exponera mig i onödan. Både för min egen, min familj och vänners skull, men även för alla andra jag kanske stöter på som jag eventuellt kan smitta.

Alla blir inte sjuka så det syns, vissa märker knappt av det. Men det finns faktiskt de som hamnar under intensivvård och till och med inte klarar sig. Läs nyheterna!

Varför är din vilja att roa dig och resa viktigare än mina föräldrars, grannes, arbetskollegas eller ditt eget barns liv. Jag undrar hur folk tänker. Bara för att gränser öppnas så tycks folk tro att det är fritt fram att återgå till det normala livet.

För att inte tala om dessa munskydd som vissa tror skyddar. De kanske skyddar till en viss del, men varje gång du tar i det, drar ner det, drar upp det, justerar det så utsätter du det för eventuell smitta. Munskydd i tyg.....what´s the point? Nu kanske det är så att alla med tygmunskydd tvättar det varje dag....eller?

Jag ville bara få det ur mig!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!