måndag 12 juni 2017

Få tummen ur!

Ja, jag vet! Jag är långsam i starten. Jag skjuter upp en massa saker som känns bökiga och som jag drar mig för att ta tag i. Skitdumt!
Sen gör jag allt på en gång. Jag blir som en duracellkanin som bokar tider, fixar och ordnar upp all gammal skit som jag sopat under mattan.

Jag har varit hos tandläkaren - check!
Jag har kollat hörseln - check!
Jag har skickat deklarationen till revisorn - check!
Jag har städat klädkammaren - check!

Ja, jag kan gå på i en lång lista men det är inte så roligt att läsa. Hur som haver så har jag idag fotat mig till körkortet. Ja, jag har slarvat bort det (nej, jag har letat överallt och antagligen ligger det i nåt skrymsle någonstans här hemma för jag har inte "tappat" det. Men jag kan för mitt liv inte hitta det.)


Så nytt körkort blir det nu, och passet ska även det förnyas för jag blir deprimerad bara av att behöva titta på bilden där. Den togs förra året i februari tror jag. När livet var skit och strax innan det blev ännu mera skit. Man ska inte behöva se sig själv sådan så det ska brännas så snart jag ordnat ett nytt.

Jag har en kompis som pluggar till polis och han säger att om man har giltig legitimation med sig när man blir stoppad av polis så funkar det tillsvidare. De ser i systemet att jag har körkort (se här pappa - oroa dig inte)
Men jag vill ju inte heller skrämma dem med en deprimerad passbild - man måste ju tänka på sina medmänniskor!


 Hejhopp - bilden togs i stillastående position. Jag fotar inte selfies i farten - ju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!