lördag 31 december 2016

Nu lämnar vi det här.....eller hur?!

Nyårsafton känns underbar i år! Jag får lämna ett riktigt skitår bakom mig och vända blad. Kvar i det gamla lämnar jag en massa tårar, svek, ledsamhet, rädsla och en nära på död själ.


Jag vill inte vara den personen längre. Jag vet att det kommer komma dagar när dessa saker kommer upp till ytan, men jag är inte längre rädd för att känna dem. Jag kan titta på dem, lyssna på dem, ta på dem, vända och vrida på dem och sedan känna att det inte längre är en del av mitt liv - vilket jag är så oerhört tacksam för.


Nyårsafton var en dag som betydde oerhört mycket för mig. En dag fylld av löften och en dag fylld av glädje tillsammans med de människor jag hade i mitt liv.
Förra nyårsafton hade jag planerat en mysig kväll, bara han och jag. Jag hade handlat hem god mat, dukat jättefint, klätt mig fint och satt bra och väntade på att han skulle komma hem.
Telefonen ringer och han säger att han är på väg till Skellefteå. Jag frågade om han ville att jag skulle följa med. Nä, jag är redan halvvägs, fick jag till svar....
Förra nyårsafton grät jag floder, jag satt ensam hemma i mörkret och sorterade bilder i datorn, pratade med familjen över FaceTime och spelade Wordfeud med min mamma. Jag gick och la mig klockan 21.
Jag vill aldrig mer ha det så. Om det inte är självvalt vill säga...men det var det inte då.
Då trodde jag på lögnerna han sa, men nu vet jag bättre. Han valde att fira vår dag med sin nya kärlek.
Jag har bara en sak att hälsa dig, om du läser detta: SCREW YOU!


Jag vill inte offra mer tid på honom och det som varit. Nu vänder jag blad och blickar framåt!
Gott nytt år till er alla där ute!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!