tisdag 31 augusti 2010

Hårt arbetande kvinna

I morgon är det sista dagen för tävlingen. Det är 128 st som är med och tävlar just nu och det känns jätteroligt att så många tycker om mina figurer.

Jag har suttit och pysslar på med att slutföra vissa projekt. En av mina svagheter, att slutföra! Har passat på nu när min sambo varit på möte och jag inte behöver vara trevlig mot nån.

Två babymobiler - check

Krumelurmobil och fågelmobil
Detaljer till 3-d tavlan - check


Mmmm....sweet!
Upptäckte dock att jag måste hitta en djup ram till den. Tror att de kan ha på Clas Ohlson. Hoppas! Jag har köpt de andra på Ikea, men det blir en resa på 26 mil som jag inte har tid med.

Har fotat och lagt ut håraccessoarerna på hemsidan - check
Man måste bara bestämma sig - och göra det.

Några av alla håraccessoarer

Tomorrow is the last day on the competition. 128 persons are competing at the moment and it´s so funny that so many people seem to like my figures.
I´ve been finishing a few projects. That´s my weakness - to finish what I´ve started. My "husband" has been away on a meeting so I didn´t have to be nice to someone.
Two babymobiles - check
Details to my 3-d picture - check
Discovered that I need to bay a suitable frame for it. I think they can have them on Clas Ohlson. I hope so! I bought the other frames on Ikea, but I don´t have time for a 26 miles trip.

Have taken photos of the hairaccessories and posted them on the homepage - check. You just have to decide - and do it!

8 kommentarer:

 1. Fantastiskt fin mobil den där med fem filurer på! Får man ha önskemål om färger på figurerna om man beställer? Jag ska inreda ett tjejrum men det ska inte gå i rosa utan mer rött, orange, gul, vitt.

  SvaraRadera
 2. Men så fina dina mobiler blev. Ser fram emot tavlan när den är klar, hoppas att du finner en på Claes Ohlsson.

  SvaraRadera
 3. Massa super fina grejor :) Gillar verkligen mobilderna.

  SvaraRadera
 4. Oj jesses vad fina saker du gör! Spännande med tävlingen!
  Har en skön dag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 5. Jättefint allting! Man vill ju bara ha! :-) Om du vill vara med i en tävling själv är du välkommen till min sida: http://simsalabimbloggen.blogspot.com/2010/08/september-give-away-hos-simsalabim.html

  SvaraRadera
 6. Åh så söta mobilerna blev!!! Och dina cup cakes var juh helt underbara!!!

  SvaraRadera
 7. Fina mobiler! De var verkligen skojiga!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!