fredag 21 september 2012

Fredag och glädje

Mina vänner, jag är glad just nu. Jag hade fasat över att behöva åka in till stan och leta något passande att ha på mig på onsdag, då jag och min "stjärna" ska på premiären av Hypnotisören (den verkar för övrigt riktigt bra om man ska lita på trailern).
Men jag tog mig en ordentlig genomgång i garderoben och hittade en bortglömd grå klänning som jag faktiskt fick på mig och som jag kan ha utan att skämmas allt för mycket.
Så himla skönt!

Sedan har jag äntligen fått ändan ur vagnen och fått klart tre figurer som nu ska "down under" till Amber Gardener på Naturalight Photography


Ett beställt tandtroll ska också skickas iväg.


Vad mer att säga förutom att den mesta tiden går åt till att sy en massa inför mässan. Och klura ut hur jag på ett bra sätt ska kunna hänga upp mina figurer i montern. Förut så var det träväggar i den så då gick det att spika upp dem, men nu är det plast och strikt förbjudet.
Men jag har nog kommit på en bra idé. Den är bra i mitt huvud men om den fungerar i praktiken återstår att se.

Hösten är förövrigt här. Det är regn och rusk blandat med stålande sol och underbara färger. Rätt mysigt faktiskt.

1 kommentar:

  1. Hej sötaste!

    Lika fina figurer som alltid!!!

    Hoppas att helgen varit bra. Tänkte tipsa om att jag har utlottning av Lexington nu på min blogg. Vet inte om du gillar Lexington... Kram, kram

    Utlottningen: http://lyckornasgard.blogspot.se/2012/09/utlottning-hos-vita-lyckan.html

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du vill skriva en rad, eller två! Jag svarar på kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!